Saturday, May 26, 2012

~ setelah sekian lama ~

Ehem ehem.. Lama sgt x update kan.. Hampir 6 bulan.. Hehe.. Rasa malas sgt nak tulis.. Baby Ukasyah dah setahun 2 bulan pon.. :) Alhamdulillah.. Dah pandai jln.. Baru je pandai.. Lega hati ummi dah pandai jln.. Sekarang dah x bf Ukasyah lg.. Stop masa dia 7 bulan, sb masa tu susu dah berkurang.. Ukasyah pulak bila susu dah sikit, mulalah mengamuk.. Last2 give up bg jugala fm.. InsyaAllah ade rezeki anak kedua nak bf at least 2 thn.. Banyak cerita nak share, tp wat masa ni smpi cni dululah.. InsyaAllah ade masa sambung tulis.. :)

2 comment:

Anonymous said...

propecia cost is there generic propecia 1 mg - propecia reviews and results

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)