Monday, November 9, 2009

~Berita Tergempar~

Lama betul x update blog..Banyak betul yg berlaku dlm 3 mgu ni..
Actually ada berita tergempar yg nak share dgn korang sume..
.
.
.
.
Sebenarnya 23.10.2009 saya telah berkahwin..yap..serius..BERKAHWIN
Jgn kata kamu semua..saya lagi masih dlm keadaan 'x sedar'..haha..
perkara ni berlaku dlm sekelip mata. u never know what happen in ur life.
Ceritanya cam ni..

Memang rancang2 thn depan, bulan 5.
Pas tu, rezeki suami kena outstation di Jepun selama 1 1/2 thn bermula 2 Nov mgu lepas. Xkan nak tangguh lagi kan..lagipun, family boleh ikut skali.. Jadi, keluarga saya n keluarga suami telah berbincang..n keputusannya terpaksalah kawen awal sebab sy ikut suami g Jepun..:) wink wink

yap..jadi ada di Jepun skang ni..masih menyesuaikan diri dgn keadaan disini..
memang seronok..serius, best giller..(^^)


ok, majlis saya sederhana tapi sumanya ok..*mana taknya, honeymoon kat jepun tu*
Sorry, x dpt nak jemput korang suma..sebab tergempar kan..hehe
Oklah, supaya korang rasa x kecik hati..kat cni ada beberapa gmbr semasa majlis saya..
enjoy!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haha...rupa-rupanya saya di alam mimpi yg tu suma.. Hanya fantasi bukan realiti..hehe..yaaa..i wish it come true..:)

Mana ada saya kawen..berangan je la tu nak g jepun..
Sebenarnya laptop saya bengong..x boleh sign in kat blog..klu x boleh sign in, dah tentulah x boleh wat new post..jadi , tu yang blog saya x terusik.. x taula apa kena. nak comment org lain punya blog pun x boleh..baca je boleh..

so far, x de lagi progress terbaru tentang kawen..
ni pun kat KL duk umah sister, tu yg dapat online ni..esk dah alik Melaka, x de canla nak on blog ni..(T_T)

oklah..mana yg nak kawen tu, selamat buat persiapan kawen..mana dah kawen, selamat pengantin baru. Love u..

15 comment:

azie said...

ohhh tidakkkkkk!!!!!!! aku tertipu!! bushhh bushh( tumbuk muke dia)
** jahat lah hajar buat cite mcm btol2 jer.. huhuhu kahhkahh

ErriNa said...

tetipu betul....gempak btul... ishh..nakal betul hajar ni.. preparation mcm ne? teringin nak jumpa hajar..tapi entah bila..

ErriNa said...

tetipu betul....gempak btul... ishh..nakal betul hajar ni.. preparation mcm ne? teringin nak jumpa hajar..tapi entah bila..

MyRule said...

ceh... tipu ek... sabar je la..hehehe

_Gnie_ said...

amboi... suka wat sume org tekujat yer... nk kena ni! haip.. hehe

Siti Hajar said...

haha..saje nak lepas tension kat blog..lama gila x blog..errina bgla no phone..email kat hajar..violet_503@yahoo.com

atiQah adNan said...

dah agak dah.. heheh

farhanna said...

cett kne tipu jugak...

Siti Hajar said...

memang rindu gila nak blog..dah la x boleh nak on blog sendiri, komen blog org lain pun x boleh..tu yang tetiba dtg idea ni..hehe..

k|ree said...

Ya Allah...serius kita percaya tak...? sabo je la..ishk2...geram nye...rasa nak cubit2 je pipi dia...geram tul...

lia akma said...

hajar...sy mmg percaya tau x..mmg sy tggu ajar update blog..ingtkan betol la dh tawin...kekeke..suspens betol! mmg menjadi la..=p

keireen said...

hampeh ko hajar...aku baru la terberangan nak gi lawat ko kat jepun..kekekekekke

Anonymous said...

aku pun pelik, br je minggu lepas aku jumpa ko, tetiba je dah ader kat jepun. bior betul ko dush!!!dush!!!

fikaryna79 said...

haha..mmg jd ala2 ryna tertipu..anyway.slmt kembali n update sll sbb nak bc citer terkini..huhu..

Siti Hajar said...

hehe..sesekali bergurau senda..:)