Wednesday, October 14, 2009

~Aku Yang Kebengangan~

Bengang betul aku dgn tenet ni..
Sebab aku x boleh nak komen blog org lain!!!
kotak komen tu x kuar2...haihhhh...
Ke laptop yg ada masalah?
Dulu kat blog sendiri pun x leh komen, terpaksala tukar setting ke 'pop up new window'
Susahla mcm ni..

6 comment:

atiQah adNan said...

sabar ea.. heheh kadang-kadang blogger ni mengong sikit.. huhu~

padelito said...

betul2...aku pn menghadapi masalah yg sama..aku xleh bg komen kt blog kawan aku...

Siti Hajar said...

atiqahadnan~tulah..x la blogger yg prob ke atau tenet yg prob..

padelito~ko nye blog aku x leh komen dari mgu lepas..geram aku kotak komen tu x nak kuar..

ErriNa said...

hajar, u kawen bila? bila la kita dpt jumpa kan... tukar2 pendapat psl weeding ni... sama tema la.. PURPLE!!!

azie said...

http://mrsazriena-azi3.blogspot.com/ hajar add blog baru azie yahh =P

Sarinah said...

teknologi mmg ade je masalah. Hajar, aku hr tu jmp ko lupa nak tanya, ko bayar ptptn rm60, bleh ker?