Saturday, October 10, 2009

~Walimatul Urus Pn Kiree & Pn Azie~

Hari ni telah g kenduri kawen kawan blog..Pn Kiree & Pn Azie. Pergi dua org je (saya n tunang).
First, saya g umah kiree dulu. Sampai2 dalam kol 12. Jumpa juga dgn kiree akhirnya walaupun masa tu segan jugala..:)
Kiree, kamu sgt cantik. ;p

Cute kan?

berjumpa pulak dgn apis..kiree, photographer kita samala..:)



Hp x de flash..so gmbar gelap skit..
gelap2 pun kiree tetap cun

Selesai umah kiree, g kenduri azie. Sesat pulak tu..haha..Ntah berapa kali masuk keluar taman kat merlimau tu sebab dewan kawen azie x jumpa2.. Kenala tanya org..Nasib baik ada pakcik tu tahu kat mana dewan tu..:)
Apalagi, klu dah jumpa tu..harusla kan ada gambar..(^^)


me n azie

she is so gorjess



jeles dgn pelamin ni..cantik!!!






~
Gambar kiree x banyak sebab dtg awal, diaorg belum berarak lagi. Lagipun masa tu kiree tgh makeup lagi..X dapat tgk mr.casio secara life..hehe

Lauk pauk sgt sedap..rasa mcm x kenyang pulak..

Terima kasih dgn doorgift..:)

Korg kena pakai hadiah tu tau..
balut hadiah mcm budak darjah satu je..hehe

Ape2 pun best sgt sebab dpt jumpa korg berdua..Lepas ni boleh la kita hang out jumpa mkn2 ke..;p
Selamat Pengantin Baru kiree & azie Dari saya n tunang
Semoga Bahgia Ke Akhir Hayat




Pss...ada 'berita gembira' jgn lupa share..!!!

9 comment:

padelito said...

ajar
ko nak kawen bile?????

apis said...

dia nak kawin bulan 5..

ekekekke..

tarikh konfirm dah ke?? hikhik..

Siti Hajar said...

padelito~insyaAllah bulan 5 thn depan

apis~tarikh lom confirm lagi..hehe..susah betul nak carik tarikh

lia akma said...

wah..hajar..sronok erk g kenduri kawin..sy selalu g, nk tgok suasana kan, amik pengalaman..arap kenduri kawin kte pon meriah cm diorang..kan?=)

MyRule said...

me gi umah kiree kol 2 lebih..hehhee

sgt lambat sebab gi 2 kenduri.

pastu gi kejap jek sebab tiba2 tunang cakap nenek dia nak dtg ptg tu.. ;)

yang bestkan?.. ader benda best berlaku kat umah kiree..kalau nak tau nanti me blog pasal tu ek ;)

buah hati nya.. said...

salam perkenalan..sori terjah..lalu kat cni..mmg betul la, cantik la pelamin tu..

Siti Hajar said...

lia akma~memang seronok..tapi tula, kamera x bawa..pki kamera hp je..so gmbar pun x lawa sgt :(

myrule~haa..cepat2 citer..klu ada gmbr upload skli tau..

buah hati nya~salam perkenalan juga..:)
pelamin tu memang sgt cantik!!!

k|ree said...

mekasih ye dtg umah kita...
gelap la gambar tue..sedih plak...sorry sgt..sbb, busy ye..
kita dah pkai hadiah tue..hehehe...
mekasih.. :)

Anonymous said...

hehee hjar.. thnk yah hadiah tue. hari2 pakai... wangiiii huhuh. tq..tq
azie