Thursday, October 1, 2009

~Takut~

Sangat bingung skang ni..otak tetiba jadi blurrr
Majlis kawen terpaksa ditangguh
Sebabnya g kursus selama 6 bulan, bertindih dengan tarikh 5.3.2010 tu
Bila tangguh, banyak benda kena pk
Kena pk tarikh baru pulak
Kena confirmkan balik dgn photographer
Actually baru je sms dgn org photog tu ckp nak postpone..tapi dia x balas lagik
Waaa..Apis, jgnla marah..klu boleh, lagi nak kawen cepat tapi nak wat mcmane..rezeki dapat g kursus
Kena bagitau mak andam jugak
~
Sebelum ni wedding ticker tu tgl lagi 5 bulan je..ni dah jadi 8 bulan
Sabar2..semua ni pasti ada hikmahnya
~
Nant pas abis kursus, nak kena pk lagi..apa nak buat?
Nak buka kedai makan la..jadi org bisnes
Ada sesiapa nak jadi penyumbang modal x?hehe

Sesungguhnya, saya amat takut memikirkan semua ni..about my future, my wedding..

Ya Allah, sesungguhnya Engkaulah Maha Penyayang lagi Maha Mengasihani. Permudahkanlah segala urusanku ini..

edit:apis dah call td..dia x marah..yey!!! dia kata boleh postpone tarikh kawen asalkan tarikh yg dipilih x de org book lg..

17 comment:

lia akma said...

sabar erk hajar..mesti ade hikmah die..Allah nk bagi rezeki lebih lagi mase depan..=)

MyRule said...

dear... sabar byk2 ye... Insyaallah ader hikmahnyer tu... ;)

Siti Hajar said...

itulah..time2 ni byk pulak dugaan..

keireen said...

hajar..saba la ye..bukan senang nak mendirikan rumah tangga ni..ko tak de terasa nak nikah dulu ke? heheh..tanya je ni tau.

Siti Hajar said...

kireen~memang la nak..tapi x pelah, sabar je dulu..lgpun skali wat dgn akak tunang aku bln 6 tu

~fiqah~ said...

hui..bukan ker ditangguhkan??
sebab diorang nak cheak tempat tuu sama ader ok taupon xok???

padelito said...

bese la..nak kawen mesti dugaan bertimpa2 yg dtg..bytheway..ko maek course ape ek???

Siti Hajar said...

padelito~kursus penasihat kewangan islam anjuran fip(first independent planners)

azie said...

jgn risau si toyol apis tu boleh bincang... kalo x boleh tunda dia x bagi... nnti azi sekel2 dia =)
hajar kad dah post tau...

Fuchsia~ said...

takpe. bab2 tarikh ni memang kekadang tu buat sakit jiwe jek ^-^

aa course apetu?

Siti Hajar said...

azie~ok, tgh tgu kad azie ni..takut time tu pulak kena g kusus kawen..:(
minta2 la x de

fuchsia~kan..kan..pening betul pasal tarikh ni..
kusus tu dia kata kusus penasihat kewangan islam, hajar g jek..sebab diaorg sponsor ada bg elaun..

cik na said...

hai hajar...tangguh ke..kenduri sy pun dah dekat nie..igt nak jemput hajar dtg..mak andam kita kan sama..kalo hajar sudi nak dtg.. :)

atiQah adNan said...

kena sabar banyak ni..:D
takpe semuanye mesti akan jadi baik memandangkan hajar dah buat prep awal kan..? dUn wori dear..~

Siti Hajar said...

cik na~insyaAllah klu x de hal..boleh je dtg..bila tu majlis nya?

atiqah adnan~betul la kan..kena byk sabar..klu x sabar, agaknya hajar kawen hari ni gak..:)

cik na said...

31hb Oktober nie...hajar punye email ape ye? sy send kat email invitation tu..nak pos dah lambat dah..

Sarinah said...

ader hikmah semua dugaan yang diberi. Bab2 tarikh ni, kita yang rancang tapi Allah y tentukan. ko gn katering hajar?

cik na said...

hajar..awak x bagi sy email..
x dpt nak jemput..
dah setel dah majlis..
sgt puas ati dgn mak andam sy wiwin..