Friday, September 25, 2009

~Hari Raya Paling Best~

Hari raya paling best thn ni..memang seronok x terkata.. Walaupun akak saya balik raya ketiga sebab dia raya kampung belah mertua dulu, tapi x pe asalkan balik.. Pastu dapat kete baru hari jumaat(2 hari sebelum raya), memang raya sakan la kitaorg..hehe..

my family

harus ada bergambar dgn kete baru~

skang tgl 4 org anak dara(^^)



Hari raya ketiga jumpa pulak dgn ex sekolah rendah dulu..memang best betul diaorg ni..happening gila!! Datang rumah time tu mak abah g balik sabak bernam..punyala bersilat kat dapur tu masak bihun singapore utk diaorg..tu je masak bihun yg saya pandai..hiks~ Pas g rumah saya, kitaorg jln lagi g rumah member2 lain..ada 4 buah rumah x silap saya..

rumah ku....

paling suka gmbr ni..:)

Hari khamis-24 sept, kitaorg g main bowl pulak..tapi, time ni x ramai sgt..tapi, still happening. Umur je 24 thn, tapi perangai sume mcm budak2..hehe.. habis g main bowl, sempat lagi raya 2 buah member..ngee~ oklah, hari ni my honey bunny balik..yeay!!nak dating..
~gambar penuh kat facebook~

psst..thn depan raya dgn org baru..InsyaAllah

2 comment:

padelito said...

selamat hari raye!!!!!
wahhh..da beli keta

Sarinah said...

hajar, nak add ko kat facebook nih. tp cr ko xjmp.