Saturday, September 12, 2009

~Mak Andam~

Yeay..satu lagi persiapan kawen dah setel..saya sudah book mak andam..siapakah beliau? Tentulah Kak Wiwin..:) sila rujuk entry disini

Two thumbs up saya bagi kat beliau kerana peramah n sgt profesional.. Masa datang tu ada sepasang bakal pengantin tgh bincng dgn beliau pastu barulah giliran kitaorg. Akak ni memang best sebab pelamin yg latest2 InsyaAllah dia boleh buat. Tekan kat link atas tadi, tulah pelamin idaman saya tapi x taula nant nak yg lain pulak..(^^)

Yg best lagi, akak tu tgh siapkan baju baru warna purple-sesuai dgn tema saya..jadi akak tu kata saya boleh pakai baju baru tu..uiiiii...sgt seronot.. Lagipun dia kata baju yg dia wat boleh pakai 2 alam *bermakna yg pakai tudung pun boleh pki, yg x pakai tudung pun boleh pakai*

Dah bincang2 tadi, saya bayar deposit dulu tapi tarikh x confirm lagi sebab tgu keputusan kursus dari FIP mgu dpn..hopefully saya x payah tangguhkan majlis kawen saya sebab saya dah book photographer pada 5.3.2010..

Service akak ni pun bagus sebab beliau siap bagi pendapat lagi mcmana nak menyerlahkan lagi majlis tu.. X sabar nak kawennnn!!! Skang x leh puji lebih2 sebab belum terbukti sepenuhnya lagi..kena tgu sampai kawen, baru boleh comment lebih2..:)

Kepada lia akma, rasanya tudung nikah ada kat ariani sebab tadi g sana tgk2 tudung. Mahal tu memang mahal la. Cuma nasihat saya, klu beli pastikan tudung tu boleh guna utk event lain. Jgn jadi mcm saya..sebab masa saya tunang dulu saya beli anak tudung ariani n selendang ariani. Anak tudung ariani tu x de masalah sebab saya boleh pakai dlm rumah bila sedara2 dtg..tapi selendang? Saya bukan jenis yang pakai selendang jadi sampai skang saya x pernah guna lagi selendang tu..membazir kan?

13 comment:

azie said...

dah dapat mak ndam dah bolehhh kawin lah dia... huhhuu

keireen said...

wahh..seronok je bunyik da dapat mak andam ye..heheh

ErriNa said...

wah...blh la saya jd orang ke 2 pkai baju unggu tu... klu servis bagus..bagi tau eh... blh saya ambik dia juga.. kan tema kita sama...

lia akma said...

erm..dh setel satu part kan..msti dh lega..=)

Siti Hajar said...

azie~yeay..:)

kireen~seronok..baik ko cpt kawen..haha

errina~kena tgu habis majlis, nant sy akan bgtau..(^^)

lia akma~lega sgt..tapi byk lagi benda x settle

cik na said...

salam hajar...
bape harga pakej mak andam awak tu..

Siti Hajar said...

cik na~RM2k..makeup 2x,baju sanding,pelamin n aksesori

cik na said...

ok..tq hajar....

cik na said...

actually sy pun amik dgn wiwin tu...majlis bln 10 nie..

Siti Hajar said...

cik na~bape pakej awak amek? nant watla review pas kawen

cik na said...

OK..sy amik yg 2500..2 baju..
insyaAllah nnt kita review..

ms Z said...

ada x sesape kat cni tau pasal andaman seri idaman dekat area jpj bukit katil tu? ok x ek? hopefully sape tau leh la bg info. tQ

Irzan Samaden said...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
atau
http://qistcollections.blogspot.com/
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my