Thursday, September 10, 2009

~Sangat Hepi Hari Ini~

Hari ni sgt gembira..sebab?

Hari ni jumpa my honey bunny..:)
Puasa2 g dating..x elok kan..hehe
Dia sampai melaka central saya amik pas tu anta dia kat rumah, pakai kete dia pulak sebab kete, mak nak guna bw alik kmpg..*bila kete saya mahu sampai niih...*

G Jaya Jusco, jalan2 cari barang raya..masuk kedai Vincci ingat nak tengok2 je..skali terbekenan dgn satu kasut ni..ada dua kaler best..satu purple n satu lagi white cream..dah konpius dah masa tu..dua2 lawa..last2 amik white cream...tapi kan, sgt rasa membazir sebab ape???

About a week ago, saya baru je beli kasut baru..hmm~ni g beli lagi..hehe..terbang duit..
Pas tu ckp la dgn my fiancee, x nak beli baju sebab dah beli beg duit mgu lepas.. Tapi sume itu hampeh..saya beli juga satu baju..nasib baik beli baju tu ada ofer RM15..hehe..

Nak g Ariani x sempat sebab dah lambat..katanya ada sale..nama pun ladies kan..pantang dgr ada sale, mest nak pergi..(^^)
Insaf dah pas ni..x nak membazir dah...

~Hari ni dah 10/9..masih tiada jawapan lagi tentang permohonan saya nak g kursus FIP tu..

1 comment:

lia akma said...

hajar, sebut pasal Ariani..ade kan tudung nikah n pengantin kt sna..hajar tau x harga die dlm range bape? tp cm mahal je kan..nnti nk pkai sekali je..hehe..