Saturday, January 29, 2011

~ Scan 4d ~

salam sume..:)

nak cite pasal g scan mlm td..:)

actually g scan 4d..hihi..
seronoknye..
tapi x dpt tgk muka sgt sb dah nak hampir 34 weeks..
ruang baby tu dah kecil..
n masa scan pon doc kate muka baby dekat sgt dgn uri n dah kat bwh sgt..
adela nmpk mata dia.. telinga dia..
tapi cam x berapa jelas..


doc tanye, nmpk x?
saya kate x dpt nak imagine..
hihi..
alhamdulillah sume ok..
uri kat tempat yg betul..
kepala dah kat bwh.. (baby jgn pusing2 tau..dok je kat bwh..:)
dari segi pembesaran sume ok..
Moga Allah permudahkan masa bersalin nant..

Sape2 yg dok melaka nak g scan 4d or scan biase
bolehla g kat klinik ni..
Klinik Metro
43-J, Jalan Ong Kim Wee
75300 Melaka, Melaka

06-2867478

klu nak g scan 4d ni doc kate mase yg plg baik masa 27 weeks - 32 weeks..

Doc cni memang best..
baik sgt..
secara detail dia bg penerangan..
memang ok..puas hati..
saya kena charge RM50..

sb kat melaka ni x byk tempat yg saya tau wat scan 4d nii.
tp yg popular org slalu g doc vincent ni..
klinik area depan hosp pantai..
deret2 dgn hotel king..
tapi ctu ramai org..
member kate kat ctu pon ok..
doc pon ok..

p/s: ade org komen entry sblm ni tanyae men tenet tu ape..
---> main internet.. :) sy dah betulkan ejaan.. takut org salah phm..

6 comment:

fikaryna said...

hajar..oh, dah masuk 34 minggu jugak yer..hajar dulu kot..hehe..

nak g scan pun kena ada timing ek..nasib ryna g scan ari tu nampak jugak la muka budak tecit tu..:)

^nanie^ said...

ai hajar..kite link awk eh..wah da xbape lame laghik tu..take care dear..;-)

aynadys said...

tahniah aja :)

Siti Hajar said...

ryna~mgu ni dah 3h.. takut juga ni:)

nanie~tq..:)

ayna~doakan aku selamat..(^^)

Anonymous said...

AGAK2NYE KALO 25 MINGGU BLH NMPK DH X? XPRNH DE XPERIENCE PUN SCAN 4D NIE...ADA DPT CD SKALI X?....

Anonymous said...

dr ni laki ke pompuan?