Saturday, January 2, 2010

~ Kad Kahwin ~

Kali ni nak cite pasal kad kawen pulak..
Nak d.i.y ke nak tmpah? dah ada design, cuma memerlukan approval dari abah..sb abah saya x nak yg kad yg rumit2. nak simple x de lipat2..dlm kad x nak ada doa n nama Allah sb nant kad org buang2.

Jadi rasanya klu kes saya ni cam lagi senang wat sendiri jek kan?
cuma memerlukan kerajinan yg banyak..ahaks~..

Akak saya dulu wat kat LHcreative..tapi ada bad experience dgn LH ni, jadi saya x suka jenama ni. Sebab:
-segala maklumat tntg akak saya hilang so diaorg x boleh nak proceed dgn kad kawen..tapi yg 'jahatnye' diaorg ni x call untuk minta maklumat baru. sampai akak saya call tanya pasal kad kawen, baru diaorg ckp pasal hal ni..

-abang ipar saya marah giller dgn diaorg..marah2 dlm tepon..klu saya pun hangin satu badan!!! korang tau apa dia wat, dia boleh letak phone masa abang ipar saya tu tgh cakap2(marah tu sebernanya)..x ke *********... memang layak la kan kena marah dgn customer so pekakkan telinga je la..kenapa nak letak phone? buat keje ntah ape2 LHcreative ni..

-dah dapat kad, salah printing nama..lagi satu hal..so, kad dah siap, nak wat baru makan masa..x sempat..bengong..

lagi:
rumah saya klu dapat kad kawen, saya suka tgk kad2 org..hehe..pernah jumpa kad salah tulis tarikh..tgk2, cari2 jenama kad..guess what?LHcreative jugak!!!..

tadi baru baca dlm forum..

so, saya x kan wat kad dgn diaorg ni..!!!

9 comment:

Fuchsia said...

eh btul la. kekwn sy pun ramai yg ada bad experience kat LH tuu. sy tempah kad kat kadkahwinku tu mmg senang sgt. siap awal plak tu. banner pun tempah kat sana je lawa ^-^

atiQah adNan said...

heeh dekat LH creative kita kena selalu menjenguk ke sana kalau biarkan je diorang buat mmg hampeh... hee~ masa adik akak tempah dulu gitu lah sehari suntuk duduk kat PC diorang tengok diorang update.. dan hasilnya memuaskan... LH creative best sebab murah.. ^___^

akak nanti pun tempah kat sane.. tapi tula kena selalu ulang alik sebab nak pastikan hasilnya tidak menyakitkan hati...

Siti Hajar said...

fuchsia~mula2 nak amik yg 25 sen kat kadkahwinku.com, tapi sb abah sy x suka yg lipat2..hasrat terbatal..:)

atiqah~x larat nak selalu ulang alik..
tp klu diaorg pro, kita x pyh nak up to date dgn diaorg kan..keje dia, kena la pandai wat..

faratul said...

owh..baru ketahuan..akan di cross kan..tq hajar!!

farhanna said...

thanks hajar.. ur info sgt berguna

@rE-LonG said...

Hye Siti Hajar..
Thanks msuk blog kt..Owh..yg kata kakak awak tmpah bju nikah dulu tu..ok tak jahitan dia?

emm..nnti kt pk kan..hihi
anyway..bila awak pnye wedding ye?
kT pn xprepare ape pn lg untk mjlis..huhu

Siti Hajar said...

faratul~same2:)

farhanna~same2:)

arelong~jahitan ok..nant saya post gmbr dia paki baju nikah..insyaAllah 22.5..saya pun byk x prepare lagi..hantran, lgsir, kad kawen..hehe

Dayu said...

buat sendiri je lah
ada 4 bulan lagi
sempat lagi nak buat.. dulu pun kita DIY je..kos mmg jadik sgt murah
try browse kat blog kita
search je kad kawin DIY
kalau rasa berminat bgtau la, boleh kenalkan kat membe tu

Siti Hajar said...

dayu~memang pernah tgk..dpt inspiration pun dari dayu n ladynoe.. tapi cam mls gak..hehe