Tuesday, December 22, 2009

~ AVATAR ~


A MUST WATCH MOVIE!!!!

serius..korang suma g tgk cite ni..
best giler..
grafik, animasi, jln cerita sgt2 menarik..
action+romance+sedey2..complete..

mgu lepas g tgk..tapi x tgk yg 3D..
tapi boleh pulak my fiancee tdo..???
katenya, 'skang ni klu masuk dlm air cond je mest ngntuk..haiyaa..
x pelah, maafkan beliau..hehe..sb tunang pun x minat sgt tgk movie2 ni..
saya?giler+obses..suma citer minat..korea, japan, chinese, tamil, hindustan, mat salleh(terutama), melayu..
pas ni kena wat listed movie yg harus ditonton..

haa..tunggu apa lagi..angkat punggung g wayang skang...(~^)

*pandangan dari saya..mgkin yg lain x minat citer2 mcm ni..lain org lain minat..

5 comment:

faratul said...

yeah!akan ku terjah mgu nih..

Siti Hajar said...

meremang bulu roma tgk citer ni..best gaban..15 out of 10..:)

xora said...

Saya suka hidden meaning cite ni. tentang kepentingan kita jaga alam sekitar kita, secara tak langsung, cam perli omputih yang gi negara arab konon nak tolong penduduk kat situ, tapi rupanya nak amik hasil minyak. cite ni memang best, even dilihat pada baris 3 dari depan (mendongak ke langit aku!)

fikaryna said...

hajar..ye ker best? mgkn jd movie pertama nk tgk ngan en.fikar nih slps jd hubby wifey..huhu..

Siti Hajar said...

yap..citer ni mmg best..tgk 3D lagi giler best..
tgk second time pun x boring..part sedey, tertahan2 air mata ku dari kuar..