Saturday, December 5, 2009

~Buntu~

Lama x update blog ni..sb x de ape2 progress terbaru tntg kawen.. cuma skang ni tgh hunting utk beli brg hantaran..tp x tau beli ape dulu n apa nak mula dulu..mcm blur2 lagi..hehe.. Brg hantaran sy x byk sgt nak beli, tp brg hantaran utk tunang sy ni.. x lama lagi nih, lagi 5 bulan je..nak wat hantaran lagi..dah la nak d.i.y sendiri brg hantaran tu..ada kelam kabut nant..adoiii..cadar pengantin x beli lagi, baju nikah belum tempah, baju sanding lom g tgk lagi mana yg nak, kad kawen???
alamak..kad kawen ni pntg ni..nak tempah ke nak d.i.y.?..wuaaa........x tau nak wat apa skang ni..daku buntu...

9 comment:

k|ree said...

urmm..u have enough time dear..dun worry..me aritu, 8 bulan tunang masih boleh settle..list suma apa nak buat...and baru pikir, mana yang penting kena settle kan dulu... :)..hajar boleh...!!.. :)

atiQah adNan said...

hee~ saya yang semakin hampir ni pun tak buat ape pun lagi huuuu~ erm.. i wished i had more time for prep.. butt.. masa berjalan jugaa kan..

fikaryna79 said...

sempat sgt lagi..kalau minat nak beli hantaran branded jam utk si dia..leh gtau ryna..huhu..

Siti Hajar said...

kiree~list dah ada, cuma nak memulakan langkah tu mcm tergagap2 jek..haha..

atiqah~itulah..lagi dekat masa lagi rasa mcm x tau nak wat ape...ngee..

fikaryna~aikk..x tdo lagi ke..hajar pun x boleh tdo ni..hehe..

farhanna said...

xpe slow2... insyaAllah sume ok

lia akma said...

xpe hajar..slow2..sempat nih..=)

azie said...

HAJAR... dimulakn dng bismillah kikikiki insyaallah lah mesti buleh punyeee...

ErriNa said...

Waaa...kita senasib..tak tau nak start mn dulu... apa kata kita g survey butik pengantin sama2 nak tak? hehehe..

Siti Hajar said...

farhanna & lia akma~ x susah pun kan, cuma saya je ni mcm blur2 jek..

azie~ ye..hajar boleh..hehe

errina~saya on jek..jomlah..