Monday, December 21, 2009

~ Tajuk? x tau nak letak ape.. ~

Hari pertama keje..sgt penat wlupun mgu ni training je..duk dgr ceramah pun penat juga kan? ;)
maybe sb dah lama x keje yg ikut opis hour ni..tu yg badan agak baru nak terima..

weekend lepas menjalan sesi hunting utk mencari barang hantaran..deco2 brg hantaran..g kat KK home deco kat mitc tu..dgn kedai belakang dia..apatah nama kedai dia.. barang2 memang ok cuma part bunga tu susah betul nak carik.. bila time wat tema purple ni la saya tgk bunga kaler lain lagi cantik..seriuss...kat KK home decor tu, bunga pink dia cantik2..bila time wane purple..alahai...cam pudar semacam jek..sebab saya dah beli main bunga warne putih, so saya nak cari bunga2 kecik wane purple yg pekat skit.. takat ni belum jumpa lagi..

Huargghh..sgt penat..oklah, ada masa sy update..skang nak tgu bakal FIL&MIL dtg rumah utk tetapkan tarikh..*tarikh dah tetap, cuma sj nak bincang2 final n official..:)*

~skang sgtla pening pk bila nak g kusus kawen nihhh....

4 comment:

ieja said...

owh tang pergi kursus kawen tu , sama la kita hajar.. ieja pon x gi lagik.. he.. majlis hajar bulan berapa?

Fuchsia said...

kat mlk kalo nak submit form ada kena interview tak hajar?

lynadabesh said...

kat seremban ni xde kk home decor..kalo nilai ade la...pening nak cr cushion cover saiz 14x13 inc corak inggeris..agak2 kat melaka ade x hajar

Siti Hajar said...

ieja~insyaAllah bulan 5.2010

fuchsia~rasanya x de..sb my sis dulu kawen dia x ckp pulak ada interview..

lyna~hmm..x tau la pulak..kat KK home decor dah cuba x?