Wednesday, August 12, 2009

~Berita Gumbira~

Good News..gembira(^^)

1) Sudah book photographer utk kawen..yeayy..Apis from gambalawa.com.
2) Saya dapat tarikh yg saya mahu..5 Mac 2010(my birthday)
3) Loan kereta dah lulus..triple yeayy!!! <---paling excited

Sekarang tgu kereta sampai je..kereta apa? proton saga..hiks~ x de bajet nak beli kete mahal2. Buat permulaan, amik kereta yg mampu dibayar setiap bulan.. Ingat nak beli baju nikah skang ni sebab tgh sale kan sampai 31 Ogos. Tapi tunang cakap, x boleh sewa ke? saya rasa mcm lagi best tempah sendiri..bila saya ckp, baju nikah saya sponsor utk saya n tunang barulah tunang saya senyum.. Maklumlah dia dah banyak keluarkan belanja(wang hantaran+brg hantaran+cincin@gelang+etc) jadi biarlah saya sponsor baju nikah. Tgkla hari Khamis ni, survey2 dulu lah...

21 comment:

padelito said...

bestnyer nak kawen..ko kawen bile

Siti Hajar said...

padelito~5 mac 2010..ko kena bawa 2 hadiah tau..satu hadiah kawen satu lagi hadiah birthday..hehe

keireen said...

aku yg membaca pon turut tereksited skali..

Fiqah said...

yeh~
dapat naik keter baru....

suzie said...

hajar, cintahati boutique kt mane ek?

Siti Hajar said...

contact person:
Misz Zul 018-6680844
Linda 012-7440485

alamat melaka saya x pasti sebab dlm kertas yg saya dapat alamat selangor

~ms tepung~ said...

slmt buat persiapan kawen

peminat purple ye..same gak...tp kita dh kawen :)

Siti Hajar said...

ms tepung~selalu baca blog awak..jadi silent reader jek..:)

Sarinah said...

tahniah... tapi nanti ko jgn lupa jomput aku.

Sarinah said...

aku nak tanya berapa bayaran photographer kat ats tu? Sebab nyer, bakal tunang aku nak amik kawan dia, tapi takut mahal sebab kawan dia tu pernah jadi photographer mawi&ekin kawin. sekarang tgh mcr option ln

Sarinah said...

hajar, check this out http://capturepixstudio.blogspot.com/

Sarinah said...
This comment has been removed by the author.
Siti Hajar said...

sarinah~aku amik pakej rm2k utk dua sesi(nikah+sanding) n outdoor..ko mintak la member tunang ko tu bagi murah skit..:)

Sarinah said...

ooohhhhh. kira ok lah tu. entah, takut aku nak tanya2 , dah slalu sgt aku tanya psl photographer. kang xpasal2 kena marah nnt.

apis said...

haaa.. kantoi..

wakakkak

Siti Hajar said...

apis~alamak..mcmana pulak jumpa blog saya ni..hiks~ malu ler

apis said...

ahahha.. jangan ditanya gimana.. tau jer..

hehehe..

Saluddin Ismail said...

fotografe mawi tu biasa jer..dia hanya makhluk tuhan yg di kurniakan bakat utk menangkap gambar orang kawen..harga x mahal pun, jgn ler takut, sbb kerja yg di hasilkan memang ada kelainan...setiap fotografer ada nilai sendiri.

Siti Hajar said...

sarinah~ko nak amik photog utk tunang ke?

apis~hmmm..misteri nih..hehe

saluddin ismail~yap..betul tu..

apis said...

ti.. ada ym id tak??

Siti Hajar said...

ada..violet_503@yahoo.com..nak add eh?