Saturday, August 1, 2009

~Terima Kasih~

Time kasih kepada kalian semua yg memberi pendapat. Saya sgt2 menghargai. Dan saya membuat keputusan, saya akan nikah juga pada bulan 3. InsyaAllah ada rezeki lagi, saya akan sanding sekali lagi bulan 8..:) Mula2 saya terfikir juga apa yg Farhanna kate, org akan fikir -ve dulu..tapi saya fikir sedalam2nya, org klu memang nak mengata..x kirala kita buat baik ke, buat jahat ke..ada saje yg x kena. Klu saya nak jaga hati n fikiran semua org, saya yg merana. Org lain x kisah pun. Kita memang x kan dapat puaskan hati semua org dan kita tidak akan dapat semua benda yg kita mahu. Asalkan saya dan tunang menjadi suami isteri yg sah.. Itu yang saya mahukan. Itu yang saya idam2 kan. Ikatan yang sah. (^^)


8 comment:

srfah said...

caya lah!!!

padelito said...

aku terjumpa blog ko....hope u recognise me...taa daaa!!!!

lynadabesh said...

alhamdullilah...bulan 3 bape hbln????sbb sayer pon bln 3..

lia akma said...

alhamdulillah..bagus lah..hehe..tahniah..

keireen said...

congrats!! awat ko tade bg tau aku ko ade blog?^^

Siti Hajar said...

padelito~konpem aku kenal ko..:)
lynadabesh~5.3..sama x?
lia akma~thanx again:)
keireen~kat facebook ada tulis..(^^)

NurulShigim said...

anyways, hajar..tq sbb tlg pilih utk profile design i.

sy doakan kebahagian awk bersama tunang tersyg, insyAllah :-)

Sarinah said...

wah, best lah ko, blh buat mcm tu. aku kena marah dgn mak aku bl nak buat mcm tu. bakal tunang aku pun dah malas nak cakap sebab family dia kalau boleh nak nikah dulu baru sanding. sm lah mcm ko ckp tu, hajar, takut fikir apa kata org.Ni pun klu bleh bertunang, aku tak nak buat aper2 hantaran. tapi mak aku marah jugak