Tuesday, July 14, 2009

~Cuti Sekolah 2010~

Sape2 tau tarikh cuti sekolah utk tahun depan?(2010) terutamanya bulan 3..ini kerana klu boleh aku nak mengelakkan membuat majlis kawen pada cuti sekolah..Silalah maklumkan kat saya..dah google, cuma nak confirmkan jek..sebab ada kate cuti tgh bulan 3 tapi yg aku google awal bulan 3..Harap sgt dgn bantuan kalian..Terima kasih..:)

10 comment:

farhanna said...

heheheeh.. samala kite.. sdg mnunggu kalendar 2010 br dcd date.. maybe hjg thn ni kalendar kuar tm tu la leh tgk.. rs nye xde sape tau cti sek thn dpan selagi kalendar 2010 x kuar.. huhuhuhuhu.. sama2 la kite tguuuu

Siti Hajar said...

alamak..x sempat la tgu smpai ujung thn..sebab nak decide tarikh bulan 8 ni..nampaknye, terpaksalah pilih je tarikh kawen..:)

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

kiter pun kawen bulan mac juga hehehe :D
hi.. nice knowing u..
yerp.. saya orang alai, melake...
btw hajar orang melake juga ea..?
stay kat mane..?

Siti Hajar said...

stay kat taman bukit rambai..
bp hari bulan kawen?

p/s: saya x leh nak komen kat blog atiqah..tadi je boleh, ni komen balik dah x leh masuk..

farhanna said...

hajar.. since u pun org mlka.. bleh la kite share idea n info.. u tau x kat mne nak cr gamelan @ keroncong o life band yg ok n harga reasonable?

Fuchsia~ said...

ish nape takmo cuti skolah nih. kan susah orang nak datang ^-^

hajar kat mlk eh? sy 7thn dok situ dulu... rindu giler kat sana T_T

Siti Hajar said...

mehla dtg melaka..skang dah maju melaka ni..bnyk traffic light..hoho :)

Anonymous said...

cuti sekolah
pertengahan penggal pertama:1-11/13 mac 2010
penggal pertama:1-27/28 mei 2010
cuti pertengahan pengal ke-1: 2-30 ogos/1sept
cuti akhir tahun 16/17 nov

cheguct said...

cuti penggal pertama bkn ke 1 mggu jer..

mrozi said...

cuti sekolah KPM
Cuti Pertengahan Penggal 13.03.2010 - 21.03.2010
http://www.moe.gov.my/index.php?id=19&lang=my